SimSketch in de Ruhrbode

Twee weken geleden gaf ik een presentatie op de bijeenkomst van de “Special Interest Group (SIG)” onderzoekend leren van de EARLI, de Europese vereniging voor onderzoek naar leren en instructie. Onderzoekers die deelnamen aan het symposium presenteren methoden en computerprogramma’s waarmee leerlingen op een onderzoekende manier kennis kunnen verwerven. Mijn presentatie ging over onze software SimSketch waarmee leerlingen modellen kunnen bouwen vanuit tekeningen. De slides van deze presentatie staan hier. Een week later werd ik gebeld door een journalist van de Ruhr Nachrichten die om toestemming vroeg een foto van me te gebruiken. Een paar dagen later stuurde hij me dit artikel (klik op het plaatje voor pdf):

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.